60%

4 LED vanjska svjetla

4 KOMADA Snažnih LED vanjskih svjetala na solarnu energiju
👉Cijena
⛔ 79.ookn

Bežične

10 Punih sati svjetle svake noći

Automatsko gašenje tijekom dana

Izrađeno je od nehrđajućeg čelika s nepropusnom brtvom

Možete kositi travu preko nje

Izvrstan za tvrde površine i vertikalne nosače

Pomaže spriječiti noćne uljeze

Ukrasite i zaštitite svoj dom Bell + Howell disk svjetlima. Disk svjetla su najnoviji sistem u prijenosnim snažnim solarnim vanjskim osvjetljenjima.  Sada možete ukrasiti vlastiti dom bez plaćanja bogatstva.

Svjetla diska ne zahtijevaju žice; oni su super jednostavni za korištenje: samo montirati na zemlju, a sve ste učinili. Oni su troškovno učinkoviti jer koriste tehnologiju pretvorbe svjetlosti koja apsorbira sunčevu energiju u spremnicima pretvarajući solarnu energiju u električnu energiju.

Svaki disk Light sadrži ultra svijetle LED diode koje traju više od 10 godina. Oni su vodootporni, izdržljivi, izrađeni od nehrđajućeg čelika i dovoljno čvrsti. Uključuju se kada se svjetla ugase, što vam daje 10 sati svjetla i automatski se isključuju.

Ili ih možete ručno isključiti ili uključiti. Zapamtite da ih možete stavljati na tlo, montirati s trakama s kukom i petljom ili ih staviti na pod kako bi isporučili pravi izgled u vaš dom. Nemojte trošiti tisuću kuna ili više stvarajući lijepe kaskade svjetla samo koristite
Naše diskove

199.00 Kn 79.00 Kn

Kategorije: , , , ,